fbpx

Eiendomsforvaltning

Hvorfor Velge MaMo Eiendomsdrift AS

Eiendomsforvaltning og teknisk forvaltning inkluderer alt som har med drift og vedlikehold av eiendommen å gjøre, på innsiden og utsiden av bygningen. MaMo Eiendomsdrift har den nødvendige kompetansen for å utføre jobben med stor sikkerhet. Vi tilbyr kostnadseffektiv eiendomsforvaltning, teknisk ledelse og enkelte tjenester innenfor den økonomisk forvaltning, alt av høy kvalitet. Dette gjelder for de fleste typer eiendommer som kontor, industri, skole, boliger.

Som en del av vår leveranse bistår vi gjerne våre kunder med vedlikeholdsstrategier og planer for hele bygningens livssyklus.

Tjenester innenfor teknisk forvaltning:

  • Tilsyn, pleie, retting av feil og planlagt vedlikehold av bygninger
  • Tilsyn og planlagt vedlikehold av tekniske installasjoner
  • Telefonstøtte og beredskap
  • Håndtering av arkiv, tegninger, nøkler og nøkkelkort
  • Tilsyn og vedlikehold av planter, parker og andre grøntområder
  • Sesongpreget vedlikehold, snøbrøyting og strøing.

Hvordan vi gjør det?

MaMo Eiendomsdrift skreddersys alltid drifts- og vedlikeholdsstrategier ut i fra våre kunders varierende behov og forutsetninger. Ved oppstart av nye drifts- og vedlikeholdsavtaler har vi stort fokus på å tydeliggjøre avtalen, kundens mål og behov samt anleggets utforming og status for å raskt finne fram til optimale drifts- og vedlikeholdsplaner.

Vi bruker moderne systemer og løsninger for kostnadseffektiv drift og arbeidsflyt som vil komme kundene våre til gode. Alle bygninger, drifts- og vedlikeholdsaktiviteter legges inn i et vedlikeholdssystem for arbeidshåndtering og oppfølging.

Facebook
Lukk meny