fbpx

Vår Historie 

OM OSS

Kunnskap og Engasjement

MaMo Eiendomsdrift er et firma som jobber og brenner for eiendomsdrift. Enten du er privatperson eller bedriftskunde, om det er snakk om sameier, borettslag eller næringsbygg sitter vi med kunnskapen som skal til for at din eiendom er i trygge hender.

Vi har ambisjoner om å være det selvsagte valget overfor våre kunder og brukere som har fokus på service, kunnskap og pålitelighet levert i en prisgunstig og kvalitetsbetinget pakke.

Alle bygg har behov for drift og vedlikehold, men pga. faktorer som størrelse, bruk, aldring og økonomiske forutsetninger vil behovet variere fra noen timer i måneden til flere timer daglig. Som bruker av tjenesten våre vil dere nyte godt av fordelene det er og forholde seg til en leverandør som forstår behovet deres. Dere vil få en kontaktperson som tar seg av all dialog, på denne måten kan vi drifte og koordinere deres eiendom på mest mulig effektiv måte. At kunden føler seg i trygge hender er høyt prioritert av oss og vi utvikler oss derfor hele tiden for å kunne bli best i det vi driver med.

Velger du oss, velger du en samarbeidspartner som kjenner dine behov. Vi har opparbeidet oss den nødvendige kompetanse for å opprettholde kontroll over eiendommen din.

Vi er et ungt og moderne firma som har de nødvendige mekaniske, tekniske og elektroniske hjelpemidler. Våre oppdrag varierer fra ett besøk i uken til forvaltning på heltid i Bergen.

Når det kreves har vi tilgang til spesialkompetanse på mange oppgaver og har alltid dialog med fagfolk som løser oppgaven.

Som en følge av at vi har tett samarbeid med Nesttuntorget Blomster AS tilbyr vi gravstell. Her har vi 2 ulike avtaler; Helårsavtale og personlig stelleavtale. Her gir vi våre kunder muligheten til å bestille og kjøpe gravstellsavtale direkte på vår hjemmeside. Vi ønsket å utnytte denne ressursen på den mest kreative måten og lar dere derfor velge blomster selv i den personlige stelleavtalen uten å gjøre det spesielt tidkrevende. Det er et spennende alternativ som det er verdt å ta en titt på.

Vi i MaMo Eiendomsdrift er yrkesstolte. Teamet vårt består av glade og entusiastiske personer som tar stor glede i jobben de gjør, vi håper og tror det smitter over på kundene våre.

Kristian Monsen

Et arbeidsjern av rang. Her vil enhver jobb bli tatt på strak arm og med den største glede. Med sitt smittende humør bidrar han til stor trivsel for kollegaer og kunder.

Lukk meny